Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Fit er klar til masserne

Google Fit er klar til masserne

Fitness-appen fra Google, Google Fit, er klar til at hjælpe Android-brugere med at holde motivationen oppe

Helse og sundhed er den nye dille for de fleste mobil- og tech-firmaer, ikke mindst Google. Derfor har Google længe arbejdet på et fitnesstilbud, så du ikke behøver forlade Googles univers for at se på din egen aktivitet.

Læs også: Google med på fitnessbølgen

Navnet er Google Fit, og appen er nu online i Google Play. Idéen bag Google Fit er, at man kan holde styr på alle sine data ét sted. Så behøver man ikke gå i en app for at se sin puls, en anden app for at se skridt og en tredje for at se kalorieindtaget.

Data fra andre apps som Strava, Runkeeper og Runtastic synkroniserer med Google Fit, så det bliver lettere at få et overblik.

Ikke uden startvanskeligheder

Lige nu er alt dog ikke fryd og gammel for Google og Google Fit. Ud over at man selvfølgelig har en app på sin smartphone eller tablet, så er der også en web-del, så man kan tjekke sin aktivitet på arbejdet.

Læs også: Google: Ingen sammensmeltning - lige nu

Der er dog det lille men, at web-delen i skrivende stund ikke fungerer. Der er en meget skrabet startside, og nogle få ikoner, men der er ingen handling, hvis man trykker på dem.

Integrationen af de førnævnte apps er heller ikke helt på plads endnu. I kommentarfeltet til Googles annoncering på googles blog skriver en af Googles medarbejdere, at partner-apps ikke er klar endnu, men de kommer snart.

Appen kan hentes her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

29-10-2014 10:58:44

Den virker upåklageligt her (altså app'en)

3 3
David 29-10-2014 12:38:17

Det virker ikke, i følge appen er jeg ikke særligt aktiv :O

1 0
30-10-2014 09:07:25

Det er vel ikke app'ens skyld? ;-)

3 1
Om brug af cookies