Google fylder 15 år – internettets stormagt

Internettets stormagt Google, som står bag blandt andet Gmail, YouTube, Google+ og Android, har netop nu 15 års fødselsdag.

Google fylder 15 år – internettets stormagt

Google Inc. er selskabet bag kæmpe store tjenester på internettet og siden grundlæggerne, Larry Page og Sergey Brin, stiftede selskabet tilbage i september måned 1998 er der sket ufattelig meget.

Larry Page og Sergey Brin mødte hinanden på Stanford University i 1995 og havde året efter lavet en søgemaskine, som først hed BackRub, der brugte links til at afgøre relevansen af enkelte websider.

Men selve Google Inc. blev altså første stiftet i 1998, blev børsnoteret på NASDAQ i 2004 og er i dag 15 år senere meget mere end blot en søgemaskine. Google er også Gmail, Google Maps, YouTube, Google Earth, Google+, internetbrowseren Chrome og Android.

Stort tillykke til internettets stormagt Google med de 15 år.

Det næste i sagen

Der er kommet nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 24/7/2013 fulgte redaktionen op med et indlæg omkring LG Optimus F5 – flot design og lynhurtigt internet (mobiltest) – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.