Google fyrer i stor stil hos Motorola

Google trimmer Motorola efter opkøb - fyring af hver femte medarbejder er en realitet.

Google fyrer i stor stil hos Motorola

Omkring 4.000 Motorola-ansatte skal fyres for at bringe mobilproducenten på ret køl igen. Det svarer til, at hver femte medarbejder nu skal finde nyt job. Det skriver flere nyhedsbureauer med anonyme kilder.

Ifølge Bloomberg, så vil to tredjedele af fyringerne ske uden for USA, ligesom Google også vil lukke hvert tredje af Motorolas produktionsanlæg.

Google betalte i slutningen af maj måned 72,7 milliarder kroner for deres hidtil største opkøb. Motorola var engang en af de største mobilproducenter, men har siden tabt store markedsandele.

Det er ikke kun 20 procent af medarbejderne der er fyret, også 40 procent af afdelingsdirektørerne er vippet ud af virksomheden.

En del af planen skal ifølge New York Times være, at trække sig fra markeder, som ikke giver penge, samt nedbringe antallet af mobiltelefonmodeller.

Seneste nyt i fortællingen

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 3/8/2012 vinklede vi sagen videre med et indlæg om Motorola Xoom 2 Media Edition (Produkttest) – Læs videre her. Få også seneste nyt om sagen her.