Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google: Galaxy Nexus får Android 4.1 Jelly Bean

Google: Galaxy Nexus får Android 4.1 Jelly Bean

Google er tilsyneladende kommet til at røbe mere end det måske var meningen, Jelly Bean ser ud til at være officiel?

Vi har kun lige skrevet om optakts rygterne til Google I/O 2012, der løber af stablen i næste uge da Google ser ud til at starte showet lidt for tideligt.

Ifølge XDA-developers.com, så har Google røbet at den næste Android version bliver 4.1 og kommer til at hedde Jelly Bean, ganske som de sensete rygter har antydet.

Det er en bruger der har, ville bestille en Galaxy Nexus via Google Play Store i USA, og da han skal til at checke ud og betale for sin vare, spotter han dette i beskrivelsen af enheden: ”Galaxy Nexus –The latest smartphone from Google, soon to be the first phone with Android 4.1 Jell…”

Også droid-life.com har været inde og prøve at bestille mobilen, og fandt ganske rigtigt det samme som brugeren fra XDA.

Om det er Google der driller eller om det er en kæmpe fejltagelse må vi afvente og se i næste uge, men indtil da kan i se billeder af både teksten, og et forstørret billede af enheden herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

alni 25-06-2012 18:51:18

Hvornår kan man mon så forvente at få den?

0 0
Jacob Smidt 26-06-2012 11:05:33

Hej alni.

Der er intet officielt endnu om produktet som det også fremgår i artiklen, det er derfor uvist om hvad, hvor eller hvornår.

0 0

Om brug af cookies