Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Glass kan købes af alle, men kun 1 dag

Google Glass kan købes af alle, men kun 1 dag

Google Glass har været i ganske få personer hænder, men Google vil sætte Glass til salg i USA, men kun en dag

Google Glass kommer frem i nyhederne en gang i mellem og årsagen til at Glass ikke bliver set oftere, er nok fordi der ikke er mange produkter i kundernes hænder. I alt er der kun 10.000 enheder der er købt af udviklere og virksomheder gennem et specielt Google Glass projekt.

Men nu vil Google sætte deres Glass model til salg til alle der ønsker at købe enheden. Desværre er det kun i USA og kun for en dag. Så er du i USA eller kender du nogen, så bliver de sat til salg fra kl 9AM ET.

Med Google Glass følger enten glas med styrke eller solbrille glas. Du kan finde linket til hvor du skal købe Google Glass her.

Skal du have Google Glass eller er det endnu lidt for nørdet?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

claus 12-04-2014 08:50:12

Jeg går sådan set kun og venter på jeg kan købe dem.. Eller venter også lidt på at andre kommer med briller og ikke kun google... for mig kan jeg se muligheder.. bare det at kunne optage mens man er i et sommerland eller man lejer med sit barn så når man at fange de ting som man ellers ikke ville

0 1
Joachim 12-04-2014 02:08:21

Jeg har prøvet dem og de er faktisk ret nice, selvom man ser voldsomt dum ud med dem.. Jeg ville personligt ikke have noget at bruge dem til, men hvis man virkelig gerne vil være altid tilgængelig, så er det vejen frem..

1 1
TF 11-04-2014 16:19:17

Aldrig har jeg set et produkt blive hypet så voldsomt, ikke engang iphone's hype når dem.

3 6
Morten Jensen 16-04-2014 09:02:11

Enig. :-) Der er godt nok meget hype omkring dette produkt.
Men på den anden side, så glæder jeg mig også til at høre om erfaringer osv. da jeg mener det har potentiale til at være en rigtig interessant produkt, med endog rigtig mange anvendelsesmuligheder.

0 0

Om brug af cookies