Google Glass kommer i fedt design

Google har lavet en aftale med Oakley og Ray-Ban, om at de skal designe nye varianter af Google Glass

Google Glass kommer i fedt design

Google Glass har fået en lidt blandet modtagelse af mobil-journalister, og de få brugere som har prøvet Google Glass. Onde tunge vil sige, at designet kun kan tiltrække nørder, men andre er mere moderate og i stedet fremhæver funktionaliteten i Google Glass.

For at gøre Google Glass mere populære og tiltrække en bredere skare af købere, har Google nu lavet et samarbejde med firmaet Luxottica, der blandt andet har mærker som Oakley og Ray-Ban. Luxottica skal lave en række stel, som er kompatible med Google Glass, og samtidig kan Google også få hjælp af Luxottica til at komme ud til de mere mainstream brillebutikker med dette samarbejde. Luxottica har selvfølgelig god kontakt til en række butikskæder verden rundt, og dette netværk kan Googles Glass nu også få gavn af.

Oakley og Ray-Ban er blot første skridt, og på et senere tidspunkt vil samarbejdet udvide sig til Luxotticas andre mærker, der inkluderer Vogue-Eyewear, Persol, Oliver Peoples, Alain Mikli og Arnette.

Desværre er der ikke nogen billeder af designs, priser eller datoer for lanceringer. Google beskriver selv de kommende designs som ”Avant-garde,” og så må vi jo håbe, det resulterer i et mere stilfuldt slutprodukt.

Google Glass stel titanium

Herover kan du se, nogle af designs som Google selv har lavet.

Med federe stel, bliver Google Glass så mere attraktiv?

Kilde: 9to5Google.com