Google har åbnet musikbutik, men kun i USA

Som ventet har Google åbnet deres musikbutik: Google Music, der nu er tilgængelig på nettet og til Android, desværre kun i USA.

Google har åbnet musikbutik, men kun i USA

Efter lang tids snak og rygter, har Google på et pressemøde i går i Los Angeles, præsenteret deres nye musikbutik: “Google Music”. 

Google Music indeholder blandt andet gratis lagring af op til 20.000 musiknumre, uanset størrelse. I musikbutikken sælger Google 320 kbps MP3-filer, hvilket er et skridt fremad i forhold til både iTunes og Amazon.

Den musik man køber hos Google Music, kan endvidere deles med venner via Google+, så vennerne kan lytte til dine musiknumre, uden at skulle betale først. Numrene kan afspilles i sin fulde længde, skriver Gadgetell

Fra starten har Google sikret sig aftaler med Universal, EMI og Sony, og sikre dermed brugerne adgang til ca. 13 mio. musiknumre. 

Hvornår Google Music vil være tilgængelig udenfor USA vides endnu ikke.

Efterfølgende om temaet

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden gik videre med historien. 27/10/2011 fulgte vi op med en artikel omkring Musikapplikationer klar til Nokia N9Klik her for artiklen.. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Musik..