Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google har åbnet musikbutik, men kun i USA

Google har åbnet musikbutik, men kun i USA

Som ventet har Google åbnet deres musikbutik: Google Music, der nu er tilgængelig på nettet og til Android, desværre kun i USA.

Efter lang tids snak og rygter, har Google på et pressemøde i går i Los Angeles, præsenteret deres nye musikbutik: “Google Music”. 

Google Music indeholder blandt andet gratis lagring af op til 20.000 musiknumre, uanset størrelse. I musikbutikken sælger Google 320 kbps MP3-filer, hvilket er et skridt fremad i forhold til både iTunes og Amazon.

Den musik man køber hos Google Music, kan endvidere deles med venner via Google+, så vennerne kan lytte til dine musiknumre, uden at skulle betale først. Numrene kan afspilles i sin fulde længde, skriver Gadgetell

Fra starten har Google sikret sig aftaler med Universal, EMI og Sony, og sikre dermed brugerne adgang til ca. 13 mio. musiknumre. 

Hvornår Google Music vil være tilgængelig udenfor USA vides endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 18-11-2011 13:24:22

Hurra for 320kbps, så mangler vi bare at nogen tager det ekstra skridt og også tillader flac, men det fylder selvfølgelig noget mere...

0 0
Klintø 17-11-2011 10:21:02

Men tunnelbear.com kan løse mange ting!! Men du kan ikke købe musik, da det kræver et amerikansk betalingskort...... Med mindre andre har løst det lille problem :-)

0 0
Klintø 17-11-2011 10:22:15

Du kan til gengæld bruge Google musik, uploade musik osv...

0 0

Om brug af cookies