Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google har købt navigationstjenesten Waze

Google har købt navigationstjenesten Waze

Google har netop bekræftet købet af navigations-tjenesten Waze, som kan gøre Google Maps endnu smartere.

Vi har tidligere haft skrevet om, at både Google og Facebook var interesseret i et opkøb af kortproducenten Waze, men nu er handlen afsluttet, og det er Google, som er blevet den nye ejer.

 - Google og Facebook kriges om kortproducent

Google skriver på deres officielle blog, at opkøbet af Waze nu er en realitet,og at vi kan se frem til et smartere Google Maps.

Navigationstjenesten Waze bliver en vigtig del i Google Maps, da den allerede er meget udbredt. Der er mere end 50 millioner brugere, som kan interagere med hinanden. Eksempelvis kan du se hvilke af dine Facebook-venner, der kører samme sted som dig.

Hvornår vi får alvor ser et resultat af opkøbet i praksis er endnu uvist. Du kan downloade Waze gratis til din Android enhed via Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon\n 12-06-2013 12:43:19

Nu er jeg fast bruger af Waze og er super glad for servicen. Problemet er bare her i danmark bruger man ikke rigtig denne kort type. Man vil have det serveret på et sølvfad i stedet for at gøre en indsats :) Så jeg er lidt spændt på hvad der sker hvis man integrer nogle af de features i google maps, jeg kunne forestille mig at jeg skifter til Google Maps da der er flere brugere.. Så det spændende om Google trækker brugerne over på deres egen service.

Men der er kæmpe muligheder for Waze i at få langt bedre søgning, og så bliver de nok nødt til at bruge Google maps til kort editoren i stedet for Bing maps, (som btw er lort at arbejde efter i danmark da Microsoft ikke har særlig gode satellit billeder i danmark. Så håber hurtigt de skifter til google maps til dette.)

1 0
Om brug af cookies