Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google i Sony Ericsson-mobiler

Google i Sony Ericsson-mobiler

K610i og de to nye modeller K800i og K790i, lanceret i dag, bliver de første Sony Ericsson mobiltelefoner indeholdende Google's Blogger og Web Search features.

Sammen med de to nye modeller K800i og K790i er K610i en af de første mobiler fra Sony Ericsson, der kommer med Google's Blogger og Web Search.
Sammen med de to nye modeller K800i og K790i er K610i en af de første mobiler fra Sony Ericsson, der kommer med Google's Blogger og Web Search.

K610i og de nye topmodeller K800i og K790i bliver de første Sony Ericsson-mobiltelefoner, der kommer med Google's Blogger og Web Search features.

Google på mobilen er nu en realitet på tre telefon-modeller fra Sony Ericsson. De nye Google-features på de udvalgte Sony Ericsson-modeller giver brugerne nye muligheder. Google Search betyder bedre adgang til information, mens Google Blogger gør det nemt at oprette sin egen blog på nettet.

”Vi oplever en eksponentiel vækst i blogging, og forbrugerne benytter oftere og oftere internettet til at dele informationer eller billeder med andre på personlige blogs”. Det fortæller Kenneth Møller, som er National Account Manager for Sony Ericsson i Danmark.

”I samarbejdet med Google er vi i stand til at give brugerne en hurtig og nem måde at blogge, så de samtidig opdager, hvor bekvemt det er at dele tekst og billeder med andre. Vi er begejstrede for at samarbejde med Google, der er den ubestridte leder inden for websøgning. Det vil give vore slutbrugere relevant information fra internettet direkte til deres Sony Ericsson telefoner”, slutter han.

Fremover vil Google være standard-søgemaskine i alle nye Sony Ericsson mobiler, der kan gå på nettet.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies