Google: Ingen Google apps til Windows Phone – endnu

Google forklarer nu hvorfor de ikke har flere af deres kerneapplikationer på Windows platformen.

Google: Ingen Google apps til Windows Phone – endnu

Mobilbrugere med en Windows Phone enhed har sikkert undret sig over hvorfor Google ikke har frigivet applikationer såsom Gmail, Google Maps, Google Drev, samt mange andre populære Google-apps på netop denne platform. Nu kommer Google med svaret.

Ifølge produkt-direktør for Google-apps, Clay Bavor, så er svaret simpelt, manglende interesse for hele Windows 8 platformen.

– ”Vi har ingen planer om at udbyde Windows apps. Vi er meget forsigtige med hvor vi investerer og vi bevæger os hen imod hvor brugerne er, men de er ikke på Windows Phone eller Windows 8. Skulle det ændre sig vil vi selvfølgelig investere i platformen” Fortæller Clay Bavor til V3.co.uk.

Til gengæld fortæller Clay Bavor at, Google er meget interesseret i at forsætte den kraftige udvikling de har gennemgået med deres Google apps i 2012, til iOS og Android, og vil fortsætte med udviklingen i 2013, med målet om at have endnu flottere designet applikationer.

Google Maps er tilbage på iPhone

Senest har Google frigivet og opdateret adskillige applikationer til Android og iOS, nogle af dem kan du læse mere om herunder.

Læs også:
Google Now opdateret med nye kort
Stor Gmail opdatering klar til iOS
YouTube er endelig klar til iPad
Gmail features fra Jelly Bean klar til Android 4.0
Godt nyt til Android-brugere med hang til regneark
Google Chrome til Android og iOS opdateret