Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google introducerer reklamer på Google Maps

Google introducerer reklamer på Google Maps

Google har nu fundet endnu et attraktivt sted at placerer annoncer. På Google Maps kan der nu dukke reklamer op.

Hvis du bruger Google Maps til enten Android eller iOS (iPhone og iPad), vil du snart opleve, at der dukker reklamer op i bunden af skærmen.

Google Maps blev for nylig kåret som den mest anvendte applikation, og det vil Google formentlig udnytte, ved at placerer reklamer i applikationen.

 - Her er de 10 mest anvendte smartphone-apps

Google oplyser, at det blot er forbedringer til fordel for brugeren, men faktum er nok at Google har fundet endnu en vej til flere reklamer, og dermed højere indtjening.

Reklamerne vil komme frem, når brugerne har foretaget en søgning. De bliver vist i bunden af skærmen og indeholder en overskrift, en forklarende tekst og et link til navigation til stedet.

Kilde: Google

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 12-08-2013 17:31:58

Men er det ikke kun på den nye opdatering V7.0? Så kan man jo bare gå tilbage til den gamle Google Maps og hvem gider også se på reklamer i en kort applikation? Google Maps bliver mere og mere ubrugeligt. Jeg tror ikke Google Maps bliver kåret til noget ingen hvis de propper reklamer i... det eneste de kan blive kåret i er den dårligste kort tjeneste :D (siger jeg som Android bruger)

0 0
Cebastian 12-08-2013 18:19:38

Nu er det værd at nævne, at det ikke er de typiske reklamer vi ser i alle andre gratis apps. Jeg ved godt det stadig er reklamer, men ikke desto mindre, så er Google's plan jo at tilbyde de rigtige ting, når du har brug for det. Dvs. de her reklamer er under Google's reklamer som tager højde for din Google+ profil (uanset om du burger det sociale netværk, Google samler al mulig andet om dig via andre apps). Og deres effektivitet kan diskuteres, men jeg synes nu at disse reklamer er ganske fine ift. Facebooks og gratis apps. Også er de designet til at passe ind.

Jeg synes nu også det nye maps er en fin opdatering, specielt i UI. Hvis du vilnævne andre gode Maps apps, vil jeg gerne hører nærmere :)
Jeg har virkelig ingen andre erfarringer med andre maps. Prøvede Locus Maps en periode, men det var kun fordi Google ikke tilbød offline maps.

0 0

Om brug af cookies