Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google kan udvide eget sortiment med Silver-serien

Google kan udvide eget sortiment med Silver-serien

Android Silver er angiveligt navnet på et projekt, som skal give Google flere high-end produkter end deres Nexus-linje

'Android Silver' er angiveligt navnet på et projekt fra Google, som skal give amerikanerne flere enheder i stil med Nexus-serien, som bliver lavet af forskellige producenter, men som primært er Googles egne.

Produkterne i serien skulle være high-end, og Google er tilsyneladende klar til at investere en milliard dollars i projektet.

Til gengæld for investeringerne, som skal gå til udvikling og marketing for harware-producenterne, får Google mere kontrol over de enheder, som hører under Android Silver.

Den kontrol kan eksempelvis være muligheden for at bestemme hvilken software, som enheden er født med, og hvilke krav der er til hardwaren, eksempelvis om enheden skal være vandtæt.

Holder rygterne stik, ligger de godt i tråd med, at Google er begyndt at sælge deres egne enheder i Nexus-serien i flere lande, heriblandt Danmark.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 30-04-2014 17:51:17

Ærgeligt at det sker på bekostning af Nexus-linien, men på den anden side ser vi måske endnu flere "neat" features i Silver programmet hvor Nexus linien sådan set kun har haft den hardware support der er brugbar for AOSP.

Men så skal vi åbenbart sætte vores Lid til OnePlus og/eller Oppo for at prøve at holde prisen i skak på highend telefoner.

0 0
TF 30-04-2014 18:03:34

Hvor ser du det skulle ske på bekostning af nexus serien ?

0 0

Om brug af cookies