Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google klar med anden generation af Nexus 7 i juli

Google klar med anden generation af Nexus 7 i juli

Rygte: Ny version af Nexus 7 på vej fra Google med Qualcomm Snapdragon processor i juli måned.

Google Nexus 7 by Asus (Foto: Mobilsiden.dk)
Google Nexus 7 by Asus (Foto: Mobilsiden.dk)

En ny generation af Google Nexus 7 skulle angiveligt være på vej fra Google i løbet af juli måned. Det skriver Reuters.com, som skulle have oplysningerne fra to kilder.

 - Google Nexus 7 – din næste tablet? (produkttest)

Googles mål er at sælge omkring 8 millioner af de Asus-producerede tablets i anden halvdel af året. Nexus 7 er i konkurrence med Amazon’s Kindle Fire og Apples iPad Mini.

 - Salget af Nexus 7 går bedre end forventet

Den nye version forventes, at komme med højere skærm-opløsning, tyndere design og en Qualcomm chip i stedet for Nvidia Tegra 3, som tilfældet var med den nuværende Nexus 7.

 - Web-tv: Nexus 7 – værd at købe? Oplev den her

Google har endnu ikke kommenteret officielt på disse rygter, men vi følger sagen.
 

Læs også:
 - Rygte: Nexus 5 og Nexus 7.7 på vej til maj
 - Asus snyder danske Nexus 7-kunder

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 04-04-2013 15:29:13

ASUS+Google=win. Sådan er det bare! ASUS har siden 90'erne været en af mine favoritter indenfor computerdele, der skal som minimum stå ASUS på bunkortet og grafikkortet. Det fungrer og jeg har aldrig oplevet hardware fejl. Det samme med min Nxus 7. Det er klart når man har en producent der laver kvalitets hardware og så smider en ren Android oplevelse oveni så spiller det bare.

Derudover har ASUS ikke det grådighedsproblem som LG har udvist med Nexus 4, hvor de bare har presset prisen op i de lande som ikke har adgang til Google shoppen. Nexus 7 er billig over alt!

Selvom min tablet nok ikke bliver skiftet ud det næste år så bliver det spændende at se hvad der kommer ud af generation 2.

0 0

Om brug af cookies