Google klar med notatfunktion – mød Google Keep

Google er klar med en konkurrent til notat-applikationerne Evernote og One Note – læs nærmere om Google Keep.

Google klar med notatfunktion – mød Google Keep

Der var engang hvor man altid skrev det, som man skulle huske på en lille ”post-it”, hvorefter man hang den op på køleskabet. Men notat-funktioner, som Evernote og One Note, på smartphonen eller tabletten har gjort op med dette. Og nu er Google klar med deres version af en notat-funktion. Det skriver Google på den officielle Android-blog.

 – Google måske på vej med konkurrent til Evernote

Notet-funktionen har fået navnet ”Google Keep”, og gør det muligt for dig hurtigt at få dine idéer gemt når du tænker på dem – du kan ligesom ved konkurrenterne Evernote og One Note lave en checkliste til eksempelvis indkøbssedlen, samt uploade billeder.

Dine noter gemmes på Google Drive og synkroniseres til alle dine enheder, så du altid har dem lige ved hånden. Du kan også tilgå dine noter fra Google Drive.

Google Keep kan ligeledes transskribere dine ”voice memos” automatisk, ligesom du kan søge efter dine noter når de er arkiveret.

 – Android 4.0+ indhenter Gingerbread

Google Keep fungerer kun på enheder med Android 4.0 Ice Cream Sandwich og fremefter. Keep findes som en Widget og har du Android 4.2 eller nyere, kan du også få den som en Widget på låseskærmen.