Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google køber ny cloud-tjeneste

Google køber ny cloud-tjeneste

Google stopper aldrig sin shoppingtur, og denne gang var det cloud-tjenesten Odysee der røg i kurven.

Google ejer som bekendt mange services som Google+ og Youtube, men ikke alle ved at søgegiganten ejer meget mere end bare det. Eksempelvis råder Google over den mobilstyrede termostat, Nest, og ligeså vel den populære Android-alarm, Timely.

Læs også: Google køber streamindtjenesten Twitch

Nu viser det sig, at Google igen har været fremme med pengepungen for at købe video- og fotocloud-tjenesten kaldet Odysee. Denne applikation har før været at finde på både iOS og Android.

Fremfor blot at gemme fotos, sørger Odysee også for at dine billeder og videoer er at finde på din computer.

Hvad betyder dette?

Dette opkøb vil sammensmelte sig med Google+ og dets fotoafdeling. Som bruger af Google Fotos, gemmes éns billeder og videoer automatisk i skyen hvor de forskønnes, og har man været afsted på ferie, sammenstrikkes et fotoalbum automatisk.

Læs også: Google køber Nest for $3.2 mia

Med Odysee under vingerne, får Google+-holdet adgang til nye værktøjer til at håndtere billeder og videoer på Google+, såvel som nye redigeringsmuligheder.

Man kan ikke længere oprette sig som bruger ved Odysee, og nuværende bruger af tjenesten har til den 23. februar – derefter kan ens indhold downloades.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dan 10-02-2015 22:21:31

Kunne Google ikke snart løsrive en af alle deres tjenester fra Google + som alle har, men ingen bruger!
Jeg var engang en glad bruger af picasa og betalte for ekstra plads, men det er nu så smadret, at det er mere eller mindre ubrugeligt da det vælter rund med hangouts tråde som ikke kan slettes, mobilbackud og andet rod! alt det imens layout ændre sig hver uge! så jeg vender ikke tilbage før google får bare lidt styr på den rodebutik og giver os mulighed fra at fravælge google+

4 1

Om brug af cookies