Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google køber retten til mini-telefoner

Google køber retten til mini-telefoner

Der er ikke mange der genkender navnet Modu, men Google har ikke glemt selskabets mini-telefoner.

Ultrasmå mobiltelefoner, som tilkobles større kamera-, tastatur- og andre tilbehørsmoduler når det skal bruges. Sådan lyder konceptet fra selskabet Modu.

Modu gik dog konkurs, og konceptet blev aldrig andet end prototyper. Men nu ser det ud til, at Google stadig leger med idéen.

Google har således betalt næsten 25 millioner kroner for Modus patenter. Det skriver IntoMobile.com.

Præcist hvilke af Modus patenter, som Google har købt, vides ikke, og Google har ikke kommenteret på opkøbet.

Modus konkurs skyldtes blandt andet modstand fra teleoperatørerne, der så konceptet som truende. Hvordan Google vil takle dette vil fremtiden vise.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Noia 24-05-2011 09:37:58

Super nice Google! Var helt vild med ideen da den kom frem for et par år siden. Jeg håber virkelig Google vil få dem frem på markedet, for ideen virker rigtig god, de skal bare gøres mere nutidigt :)

0 0
TOCA 24-05-2011 01:06:58

I de gode gamle dage kunne man købe back packs til sine PDA'er, især hvis de var lavet af Compaq, og på den måde udvide funktionerne efter behov, og så pille dem af igen, når dimsen bare skulle se smart ud :)
Til min QTEK 2020 har jeg sådan en rygsæk, den indeholder et 750mAh ekstra batteri, CF kortlæser og et VGA stik, jeg har også et snap on full size tastatur og en BT mus, så Smartphonen på få sekunder kan forvanles til en Netbook, og mand hvor jeg savner flere af de funktioner i dag :(

0 0

Om brug af cookies