Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google lancerer ny udgave af Google Earth

Google lancerer ny udgave af Google Earth

Google er klar med en helt ny udgave af Google Earth til både Android og din browser, som har været hele to år undervejs.

Foto: Mobilsiden.dk

Google har i dag præsenteret en helt ny udgave af Google Earth, som byder på flere nye interessante funktioner samt en forbedret brugerflade i både Android-appen og i din browser.

Læs også: Google Earths nye time-lapses er flotte - og skræmmende

Den helt store nyhed er det nye design, som pryder tjenesten. På web finder du en bjælke i venstre side med adgang til en række funktioner, og i højre hjørne finder du værktøjer til at navigere i Google Earths 3D-kort - her kan du zoome ind, se hvor på kloden du er og skifte mellem 2D, 3D og Street View.

Også Android-appen har fået et nyt, friskt design. Her ligger de vigtigste funktioner øverst på skærmen, mens du har en række værktøjer til at ændre kortet nederst i venstre hjørnet.

Fælles for det nye Google Earth til Android og på web er, at det kommer med en helt ny funktion: Voyager. Med denne funktion kan du, i ordets forstand, rejse rundt i hele verden og udforske nye områder, som du aldrig vidste eksisterede. Via indholdstjenester såsom BBC Earth, NASA og mange, mange andre har du mulighed for at forddybe dig i forskellige eksotiske områder eller kulturelle steder i et format bestående af interaktive elementer/kort, videoer og små tekster.

Hvis du har interesse i at udforske jordklodens mange forskellige steder, er Voyager i Google Earth formentlig noget for dig.

Du har yderligere mulighed for at udforske verden med ”Jeg prøver lykken”-funktionen, som fører dig til et vilkårligt sted. Google Earth henter også information om de steder, du svæver hen til i Google Earth fra eksempelvis Wikipedia, hvor du bliver præsenteret for en sætning eller to om det valgte sted.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies