Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google lokker iPhone-brugere med begynder-guide

Google lokker iPhone-brugere med begynder-guide

Android Lollipop er på trapperne, og Google har lavet en guide til dem, der gerne vil skifte fra iOS til Android

Denne følelse skal ex-iPhone-brugere ikke stå med efter et skifte til Android, hvis det står til Google
Denne følelse skal ex-iPhone-brugere ikke stå med efter et skifte til Android, hvis det står til Google

Det siger sig selv, at Google gerne vil have endnu flere brugere over på deres Android-platform. Den store konkurrent er Apples iOS, og i forbindelse med opdateringen af Googles Android-hjemmeside efter Android Lollipop har de også lavet en guide til et skifte.

De store firmaer vil gerne holde forbrugerne inden for deres eget økosystem, og derfor kan det for nogle være uoverskueligt at skifte.

Læs også: Google tættere på samlet operativsystem

Googles guide fokuserer på 4 elementer, som de har vurderet et vigtigst. Det er fotos og musik, det er kontakter, det er email og andre beskeder, og så er det apps.

Det er omkring 85 procent af smartphonemarkedet, der bruger Googles Android som styresystem, men det stopper altså ikke Google fra at gå efter lidt flere - navnlig rivalen Apple med denne guide. Der er ingen tilsvarende guide fra Windows Phone - endnu i hvert fald.

Læs også. Gmail gør klar til andre konti og Material Design

Apple har selvfølgelig også en guide til, hvordan man tager springet fra Android til iOS, og den kan man finde lige her, hvis det bliver nødvendigt. Vil man kigge nærmere på Googles guide, kan den findes her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

22-10-2014 13:11:41

Et skifte handler jo ikke kun om fotos, kontakter, musik, emails og apps. Jeg har pt. iPhone, iPad, MacBook, 2 stk. AirPort Time Capsule, AirPort Express, Apple TV, forstærker med indbygget AirPlay samt iCloud og iTunes Match abonnementer. Held og lykke med at tilbyde mig et lignende setup, Google.

3 1
Om brug af cookies