Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google lokker med Android 5.0

Google lokker med Android 5.0

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at Google kan lide lidt drillerier, og nu teaser de op til deres udviklerkonference med Android 5.0

Om under to uger afholdes Google I/O konferencen, som der forventes en del af. Et af emnerne, der vil blive snakket om, er Android Wear, platformen til smartwatches. Men det kan være, vi også får andre nyheder under I/O.

Læs mere om Android Wear her

Google er nemlig altid gode for lidt drillerier, og de har lige vist et billede af en Nexus 5 med deres Google Now. App’en viser deres fodbold VM funktioner, men mest interessant er det, at uret er 5:00 på smartphonen.

Og hvad så? Google har for vane, at symbolisere nye Android-versioner ved at vise billeder af styresystemet, hvor klokken viser system-versionen. Selve billedet Google viser, giver ikke de store indikationer om, hvad vi kan forventes os af version 5 af Android, men timing er selvfølgelig ikke tilfældig.

Så når de allerede nu begynder at friste med Android 5.0, så kan vi forvente en snarlig lancering af opdateringen. Da Google I/O er lige rundt om hjørnet, kan man hurtigt blive fristet til at tro, Google vil vise 5.0 under konferencen. Men det kan også være, at Google udskyder lanceringen af Android 5.0, så 5.0 ikke stjæler showet fra Android Wear.

Hvad forventer du dig af Google I/O, Android Wear og Android 5.0?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies