Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Maps advarer dig, hvis din destination har lukket

Google Maps advarer dig, hvis din destination har lukket

Nu giver Google Maps dig smarte advarsler, hvis du forsøger at navigere hen til en butik eller et sted, der er lukket ved dit ankomsttidspunkt.

Sådan ser advarslen ud, når du forsøger at navigere til et sted, der når at lukke, før du ankommer.
Sådan ser advarslen ud, når du forsøger at navigere til et sted, der når at lukke, før du ankommer.

Har du prøvet at tage tage forbi supermarkedet eller andre steder for at opdage, at stedet lukkede kort forinden du ankom?

Læs også: Google Maps hjælper nu med vejbanerne

Det problem vil ikke gentage sig igen, hvis du frem over benytter Google Maps. En smart funktion er nemlig kommet til korttjenesten, som advarer dig, hvis du forsøger at navigere til et sted, der når at lukke, før du er ankommet.

Den nyttige funktion forudsætter, at enten stedet selv eller frivillige brugere har angivet åbningstiderne til Google Maps, og hvis det er tilfældet, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt der er åbent eller lukket, når du ankommer.

Læs også: Apple Maps kan komme til din webbrowser

Selv om Google regner sig frem til, at du ikke kan nå en given destination til tiden, kan du stadig trodse advarslen og navigere dertil alligevel.

Kun til Android indtil videre

Indtil videre virker funktionen kun i Google Maps til Android, men bør også ankomme til iOS før eller siden, da de to udgaver er tæt på identiske, når det gælder funktioner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies