Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Maps får undervands Street View

Google Maps får undervands Street View

Bruger du smartphonen mens du dykker, så kan du nu bruge Google Maps til undervandsnavigering

Hvis du er en lille vandhund der elsker at se staturer, artefakter og andre seværdigheder under vandet, så kommer Google dig til undsætning. Med Street View kan du nemlig se en masse af disse vidunderlige ting og det kommer nu også til Google Maps.

Google bruger et team af dykkere der er udstyret med specielle 360graders kameraer til at vidunderlige undervandsbilleder.

Da det er en langsom og besværlig proces har Google ikke tænkt sig at fotografere hele havet, men går efter udvalgte steder hvor der er lækkert at dykke.

Lige nu har Google dækket følgende områder:
Larvotto Marine Reserve i Monaco, Frankrig. Roche Saint Nicolas. Santa Rosa Wall, Cozumel i Mexico. Sian Ka’an i Mexico der er på UNESCO World Heritage. Columbia Deep, Cozumel. Whale Sharks ved Isla Contoy i Mexico. Undervandsmuseumet Isla Mujeres i Mexico og San Franciscos kystlinje.

Personligt håber jeg at Google udvider til Key West i Florida hvor de i 18 og 1900-tallet lokkede skibe til kysten med lygter, som gjorde at mange skibe gik på grund og bagefter plyndrede Key Wests beboer skibene. Så der er rejst en statue under vandet for de dræbte, og der er mange vragdele i nærheden.

Hvor håber du Google udvider næste gang?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse Øksbro 27-02-2014 21:47:23

At google sender et kamera ned i marianer graven

3 0

Om brug af cookies