Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Maps hjælper dig med forberedelserne til VM i fodbold

Google Maps hjælper dig med forberedelserne til VM i fodbold

Google Maps har opdateret deres Street View, så du nu kan se stadions indefra

Om under en uge går VM i Brasilien i gang, og Danmark er som bekendt ikke med, men det afholder næppe ægte fodboldfans fra, at se kampene.

Da mange af os desværre ikke har billetter til hverken Brasilien eller til de stadions som formentlig bliver fyldt til bristepunktet, så har Google været ude og lave deres forarbejde med Street View. Du kan altså nu se stadions indefra, mens du sidder derhjemme og drømmer dig til Brasilien.

Er du så heldig at have billetter til en fodbold-kamp, så er der også indendørs navigations lækkerier fra Google. På over 100 forskellige lokationer, både stadions og seværdigheder, har Google opdateret eller oprettet deres navigation, så du dels kan komme derhen, men du kan også sidde derhjemme og forberede dig til hvordan stadionet ser ud, og hvor toiletter og ølboden er. Derudover har Google også opdateret deres Google Maps transit, så du kan se de offentlige transportmuligheder i alle 12 værtsbyer.

Er du ihærdig fodbold fan, så kan Google Now hjælpe dig med, at holde dig opdateret på de seneste kamp-resultater og hvornår næste kamp spilles. Se mere i videoen herunder.Hvilket hold hepper du på?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies