Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Maps hjælper nu med vejbanerne

Google Maps hjælper nu med vejbanerne

Der har været hjælp til at vælge vejbane i Google Maps for amerikanerne et stykke tid, og nu kommer det til Danmark

Google har længe har en førende position inden for kort og navigation, fordi deres tjeneste er gratis og findes på langt størstedelen af verdens rigtig mange Android smartphones.

Læs også: Ny Android til maj - sæt kryds i kalenderen

Maps er lige blevet endnu smartere her i Danmark og en række andre europæiske lande, da de nu kan hjælpe med at vælge den rigtige vejbane. Det skriver Maps-holdet på Google+.

Det er nu en gang praktisk at vide, at man gerne må søge ind i den rigtige vejbane, hvis man skal dreje af inden længe - det er det, Google nu kan hjælpe med.

Læs også: Google køber ny cloud-tjeneste

I lille Danmark kan funktionaliteten være begrænset, men rammer man nogle af de store motorveje eller lignende udfordringer, så vil Google Maps nu være din hjælper.

Ud over Danmark er også de resterende nordiske lande, og i store træk de vesteuropæiske lande, der ikke havde funktionen i forvejen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 17-02-2015 11:31:08

jeg bruger nu tom tom på min tlf

blandt andet fordi at det så vidt jeg kan se IKKE er muligt at lægge favoritter ind i maps som det ellers er det i tom tom og garmin...

hvis det rent udtagelses vis skulle være muligt at jeg tager fejl vil jeg da gerne vide hvordan man lægger sine favoritter ind i maps da jeg godt kan se ideen i at adresserne bliver gemt online så man kan hente dem fra en ande eller en ny enhed frem for at skulle indtaste dem manuelt hvis man får en ny enhed

1 0
Søren Resbo 13-02-2015 12:25:12

Det er måske også værd at lave en lille artikel om Here Maps fra Nokia, som er gået ud af Beta.. :) (http://phandroid.com/2015/02/12/nokia-here-maps-update)

4 0
Om brug af cookies