Google Maps og Search måske væk fra iPhone

Apple overvejer at droppe Google-søgemuligheden på iPhone til fordel for Microsofts søgetjeneste Bing.

Google Maps og Search måske væk fra iPhone

De er ikke altid lige glade for hinanden, Microsoft og Apple, men det skal ikke forhindre dem i at lave forretninger med hinanden – og slet ikke, hvis det betyder, at de kan få en fælles konkurrent ned med nakken.

Ifølge Business Week er Apple og Microsoft i snak om at skifte Google ud, som standardsøgemaskine på iPhone til fordel for Microsofts Bing-søgemaskine.

Apple og Google har længe haft et tæt samarbejde, men siden Google lancerede sit Android-operativsystem, der konkurrerer mod iPhone, er der kommet for mange kerner i æblet. Eksempelvis har Google-chefen Eric Schmidt forladt Apples bestyrelse.

Analytikere advarer dog Apple mod at dumpe Google til fordel for Bing, fordi det vil sende uheldige signaler til Mac-verdenen, efter at Apple i årevis har forsøgt at distancere sig fra Microsoft – bl.a. via Get A Mac-reklamerne.

Det videre forløb om Apple

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 18/1/2010 publicerede redaktionen en artikel der omhandler iPhone 4G bliver trykfølsom over det hele – Den finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..