Google Maps til iOS hentet mere end 10 millioner gange

Googles Maps det svimlende antal downloads, på 10 millioner, blot 24 timer efter den blev frigivet.

Google Maps til iOS hentet mere end 10 millioner gange

I et blogindlæg i går aftes fortæller Jeff Huber, at Google Maps allerede 24 timer efter frigivelsen onsdag aften i sidste uge, nåede at runde 10 millioner downloads.

– Google Maps tilbage på iPhone

Det er ikke nogen hemmelighed at mange brugere var utilfredse med Apples egen Maps applikation, mange ønskede Google Maps tilbage, og nogle fravalgte helt at opgradere til iOS6 før problemerne var løst.

iOS6 brugere utilfredse med Apple Maps

Efter en offentlig undskyldning fra Apple topchef Tim Cook, blev Google Maps atter tilgængelig i Apples App-store, og er nu strøget helt til tops på listen over gratis apps.

Google Maps stryger til tops i App Store

Over 100 millioner iOS6 enheder

Selv om 10 millioner downloads virker som mange, skal det ses i perspektiv af, at den 21. september var iOS blevet downloadet på mere end 100 millioner enheder.

Her tre måneder efter er dette tal sandsynligvis en del højere, hvilket kunne tyde på at der er nogle brugere, som har valgt at holde sig til Apples Maps-applikation – eller ikke har opdaget Google alternativ endnu.

Det skal blive spændende at se om Google Maps kan trække flere opdateringer til iOS6 i nærmeste fremtid, og hvorledes kampen imellem de to Maps-applikationer udvikler sig.

Efterfølgende om sagen

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 15/12/2012 fulgte vi historien op med fortællingen om De mest downloadede apps i App Store er.. – Artiklen kan du læse her. Få også seneste nyt om sagen her..