Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Maps til iOS hentet mere end 10 millioner gange

Google Maps til iOS hentet mere end 10 millioner gange

Ifølge Jeff Huber nåede Googles Maps det svimlende antal downloads, på 10 millioner, blot 24 timer efter den blev frigivet i Apples App Store i sidste uge.

I et blogindlæg i går aftes fortæller Jeff Huber, at Google Maps allerede 24 timer efter frigivelsen onsdag aften i sidste uge, nåede at runde 10 millioner downloads.

Google Maps tilbage på iPhone

Det er ikke nogen hemmelighed at mange brugere var utilfredse med Apples egen Maps applikation, mange ønskede Google Maps tilbage, og nogle fravalgte helt at opgradere til iOS6 før problemerne var løst.

- iOS6 brugere utilfredse med Apple Maps

Efter en offentlig undskyldning fra Apple topchef Tim Cook, blev Google Maps atter tilgængelig i Apples App-store, og er nu strøget helt til tops på listen over gratis apps.

- Google Maps stryger til tops i App Store

Over 100 millioner iOS6 enheder

Selv om 10 millioner downloads virker som mange, skal det ses i perspektiv af, at den 21. september var iOS blevet downloadet på mere end 100 millioner enheder.

Her tre måneder efter er dette tal sandsynligvis en del højere, hvilket kunne tyde på at der er nogle brugere, som har valgt at holde sig til Apples Maps-applikation - eller ikke har opdaget Google alternativ endnu.

Det skal blive spændende at se om Google Maps kan trække flere opdateringer til iOS6 i nærmeste fremtid, og hvorledes kampen imellem de to Maps-applikationer udvikler sig.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Rieneck 18-12-2012 08:48:35

Håber da den også snart kommer til Ipad??

0 0

Om brug af cookies