Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Maps til iOS lader dig nu skræddersy din ruteplanlægning

Google Maps til iOS lader dig nu skræddersy din ruteplanlægning

Søgegiganten har opdateret iOS-brugerne, med mulighed for yderligere tilpasning af ruteplanlægningen med offentlig transport.

Da Apple med iOS 6 valgte at droppe Google Maps til fordel for deres egen “Kort”-løsning, lød der ramaskrig verden over, og techgiganten vil velfortjent kritik over deres alternativ, som var fyldt med fejl

Google sikrer udefrakomre apps

Siden har søgegiganten lanceret “Google Maps” som en seperat app til iOS, og den bruger mange af jer sikkert allerede, da den jo også samarbejder med data fra Rejseplanen. Google har desuden netop opdateret iOS-brugerne med version 2.7.0, der kan hentes i App Store. Det skriver iDownloadBlog.

Google Maps får undervands Street View

Opdateringen er interessant for de iOS-brugere som anvender Google Maps til ruteplanlægning af offentlig trafik. Der er nemlig kommet yderligere muligheder for “Ruteindstillinger”, så du f.eks kan vælge om det skal være: Bedste rute, Færre skift eller Mindre til fods direkte fra app’en.

Ifølge iDownloadBlog, så bringer opdateringen også integration af data fra Waze, som Google tidligere opkøbte, til Apples iPhone, iPad og iPod Touch. 

Hvilken app bruger Mobilsidens iOS-læsere, når ruten med offentlig trafik skal planlægges? 

Kilde: iDownloadBlog.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Claus Jul Larsen 02-03-2014 15:03:12

Hehe.. det er noget af en kamel for Apple at sluge, når deres Maps er nærmest ubrugelig i forhold til Google Maps. LOL.,

1 4
TF 03-03-2014 14:47:31

Mon ikke apple bare klapper i hænderne over alt det google gør for deres kunder der gør ios platformen bedere og bedere :-)

0 1

Om brug af cookies