Google Maps til iOS lader dig nu skræddersy din ruteplanlægning

Søgegiganten har opdateret iOS-brugerne, med mulighed for yderligere tilpasning af ruteplanlægningen med offentlig transport.

Google Maps til iOS lader dig nu skræddersy din ruteplanlægning

Da Apple med iOS 6 valgte at droppe Google Maps til fordel for deres egen “Kort”-løsning, lød der ramaskrig verden over, og techgiganten vil velfortjent kritik over deres alternativ, som var fyldt med fejl

Google sikrer udefrakomre apps

Siden har søgegiganten lanceret “Google Maps” som en seperat app til iOS, og den bruger mange af jer sikkert allerede, da den jo også samarbejder med data fra Rejseplanen. Google har desuden netop opdateret iOS-brugerne med version 2.7.0, der kan hentes i App Store. Det skriver iDownloadBlog.

Google Maps får undervands Street View

Opdateringen er interessant for de iOS-brugere som anvender Google Maps til ruteplanlægning af offentlig trafik. Der er nemlig kommet yderligere muligheder for “Ruteindstillinger”, så du f.eks kan vælge om det skal være: Bedste rute, Færre skift eller Mindre til fods direkte fra app’en.

Ifølge iDownloadBlog, så bringer opdateringen også integration af data fra Waze, som Google tidligere opkøbte, til Apples iPhone, iPad og iPod Touch. 

Hvilken app bruger Mobilsidens iOS-læsere, når ruten med offentlig trafik skal planlægges? 

Kilde: iDownloadBlog.