Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Maps viser nu hvor vennerne er

Google Maps viser nu hvor vennerne er

Med Google Latitude kan du se, hvor dine venner befinder sig. Tjenesten virker på en lang række mobiltelefoner.

Google har netop opdateret deres Maps Mobile med funktionen Latitude som på kortet kan vise dine venner, hvor du opholder dig. Du kan naturligvis også følge med i, om vennerne er i nærheden.

Google Laitude benytter mobilmasternes positionsinformation til at udregne placeringen. Netop derfor virker tjenesten også på mobiltelefoner uden indbygget GPS.

Aktuelt indgår de fleste Blackberrys- og Windows Mobile enheder. Men også Nokias telefoner med styresystemet S60, som tæller alle mobiler i N og E-serien, kan benytte Google Latitude. Brugere med iPhone eller mobiler baseret på Android må vente lidt endnu med at vise hvor de er.

Funktionen virker rimelig oplagt når man skal finde hinanden ved store begivenheder som sportskampe, festivaller eller i tivoli.

For at komme i gang, skal du besøge google.com/latitude fra mobilens internet-browser.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per H T Andersen 08-02-2009 19:23:37

har stadig ikke fundet ud af hvordan man kan kan finde en selv har en samsung f480 . den skriver bare din aktuelle placering er i øjeblikket ikke tilgængelig eller er det mig der ikke kan finde ud af det? hvad skal jeg gøre ( købe en ny tlf)? heller ikke finde mine venner ?

0 0
Nuri58 08-02-2009 11:55:16

Da jeg sad i Manila i Filippinerne viste Google min position som Palm Island - det ligger i Dubai ganske mange tusinde kilometer væk. Når jeg sidder i Birkerød centrum viser Google map en position 5 km væk fra der hvor jeg er - det er slevfølgelig mange gange bedre, men det er nok stadig svært at finde vennerne til koncerten! Måske er det blot min mobil?

0 0
Jimmy Cali Hansen 07-02-2009 13:43:19

Det lyder smart med den nye funktion i Google Maps, men det er ikke lykkedes for mig at finde en side via mobilen, hvor man kan bruge Google Maps Latitude......?

0 0

Om brug af cookies