Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google med iPad-konkurrent inden seks måneder

Google med iPad-konkurrent inden seks måneder

Googles chef Eric Schmidt har til en italiensk avis udtalt, at Google kommer med en tablet indenfor seks måneder.

Krigen mellem Apple og Google bliver måske intensiveret yderligere, i løbet af de kommende seks måneder. Google kommer formentlig med en tablet, der skal konkurrere med Apples iPad.

Googles topchef Eric Schmidt har i et interview med en italiensk avis udtalt, at Google planlægger at markedsføre en tablet af højeste kvalitet, skriver TheNextWeb.

Det skal dog tages i betragtning, at interviewet med Eric Schmidt er blevet oversat ved hjælp af Google Translate. Derfor kan det ikke udelukkes, at Eric Schmidt har mente noget andet, end det oversættelsen viser.

Udtalelsen kunne også betyde, at Google planlægger at samarbejde med f.eks. Motorola eller Samsung, om at markedsføre en tablet.

Faktum er, at der ifølge Eric Schmidt indenfor de næste seks måneder, kommer ekstra ammunition til krigen mellem Google og Apple.

Kilde: TheNextWeb

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ihk 26-12-2011 13:37:21

...

0 0
BloodweiserDK 22-12-2011 06:38:58

Bliver interessant at se deres bud på en tablet. Synes Galaxy Tab 10 er fed på mange punkter, men er skuffet over hvordan skærmen lagger, når man bruger widgets.

0 0
21-12-2011 15:42:20

Glæder mig til at se hvad de disker op med. Der skal jo meget til at overgå damsungs og især asus's quadcore ipad-killer.

0 0

Om brug af cookies