Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google mindes ofre for angreb i København

Google mindes ofre for angreb i København

Google mindes ofrene for weekendens angreb i København på deres danske side.

Mange har givet deres medfølelse og sympati til kende, efter weekendens angreb i København, hvor en og samme gerningsmand formodes at stå bag to angreb på henholdsvis Krudttønden på Østerbro og ved den jødiske synagoge i Krystalgade.

Medierne flød over med breaking news og på Twitter gik det ekstra stærkt med hashtag #cphshooting og #copenhagenshooting. Der gik heller ikke lang tid før sympatitilkendegivelserne strømmede i retning mod Danmark fra lande over hele verden, og på et øjeblik blev Danmark sat på verdenskortet på en tragisk baggrund.

Læs også: Twitter sætter ind mod chikane

Flere steder holdes der mandag mindehøjtideligheder, og på Google.dk bliver ofrene mindet med en sort sløjfe, og teksten ”Til minde om ofrene for angrebet i København” - hvis man fører musen henover sløjfen.

Skulle man være i tvivl om hvor man hurtigt kan få opdateringer, i forbindelser med hændelser som dem vi så i weekenden, så er Twitter et yderst godt bud. Her kommer billeder og tekst ud, uden først at skulle klippes sammen til et TV-indslag eller redigeres af en journalist. Det kommer råt for usødet, men man skal være opmærksom på, at kilderne ikke altid er helt troværdige.

Kilde: GoogleTwitter

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies