Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google-mobilen HTC Magic får engelske menuer

Google-mobilen HTC Magic får engelske menuer

HTC Magic vil tale engelsk til kunderne - dog bliver ordbogen dansk.

Når den første "Google-mobil" i skikkelse af HTC Magic kommer til Danmark, bliver det med understøttelse af danske tegn og bogstaver samt dansk ordbog, men selve grundsystemet vil være på engelsk.

 - "Det betyder, at 'kontakter' hedder 'contacts' - men vi ser det ikke som et problem, da mange i forvejen er vandt til at benytte Googles nettjenester, som også er på engelsk", siger Peter Frølund, salgs- og marketingsdirektør for HTC i Norden.

Årsagen er ifølge HTC-direktøren tidspresset.

 - "Ting tager tid. Vi vil hellere lancere Magic, som den er nu fremfor at afvente en komplet oversættelse. Det vil ikke blive muligt senere at opdatere mobilen til dansk software, men de Android-baserede produkter, som kommer efterfølgende vil være integreret med fuld oversat software", siger Peter Frølund.

Ikke bare en test

Når HTC vælger at udsende Magic med engelske menuer kunne man tro, at produktet blot er en prøveballon for at se, hvordan danskerne tager imod det nye mobilsystem Android. Dette afvises dog på det kraftigste.

- "Magic er ikke en prøve eller test. Det er en meget alvorlig lancering af et spændende produkt. Men stort set alle lande over hele verden efterspørger Magic, derfor har vi måtte prioritere vores tid og resurser", lyder begrundelsen.

HTC Magic ventes i de danske butikker i løbet sommeren. Den præcise dato er ikke offentliggjort endnu.


HTC Magic - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies