Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Nexus 5X og 6P: Dansk pris og tilgængelighed

Google Nexus 5X og 6P: Dansk pris og tilgængelighed

Både Nexus 5X og Nexus 6P kommer snart til Danmark. Se her hvornår du kan købe dem og hvad de forskellige varianter kommer til at koste herhjemme.

Da de to nye Google-telefoner, Nexus 5X og 6P fra henholdsvis LG og Huawei, i går blev afsløret, var der ved præsentationen ingen tegn på, at de ville komme til Danmark.

Læs også: Sammenligning: Her er forskellen på Nexus 5X og Nexus 6P

Hvis du har sat øjnene op efter en af dem eller begge to, kommer både LG og Huawei dog med særdeles glædelige nyheder. De kan begge oplyse, at de kommer til salg her i Danmark og hvad du må punge op for de to telefoner.

Nexus 5X: Kan købes fra den 9. oktober

Først er der LG, som kan oplyse, at den mindre, knap så kraftige og billigere Nexus 5X kommer til Danmark fredag den 9. oktober ved en nordisk lancering, der finder steder i Stockholm. Salget vil med garanti finde sted i Googles egen onlinebutik, Google Store, mens der endnu ikke er nogle oplysninger om forhandlere endnu.

Læs også: Stilren og prisstærk Nexus 5X fra LG lanceret

Prisen oplyser LG ikke i sin danske pressemeddelelse, men de fremgår derimod på den danske Google Store – og dog. De er nemlig ikke til at se ved første øjekast, men skjult i kildekoden og kan de lynhurtigt findes frem. Priserne på de to varianter af LG’s Nexus 5X er derfor som følger:

  • 16 GB: 3.590 kroner
  • 32 GB: 3.990 kroner
Nexus 5X kommer i de tre farver Carbon, Quartz og Ice.

Nexus 6P: I Danmark til november

Hvis du er mere interesseret i den større og kraftigere Nexus 6P lavet i samarbejde med Huawei, må du væbne dig med lidt mere tålmodighed. Huawei oplyser nemlig, at den ikke lander i den danske handel før november måned uden at komme nærmere ind på en dato.

Læs også: Google lancerer Nexus 6P i lækkert metaldesign

Til gengæld får du mulighed for at købe den i et stort udvalg af forhandlere og teleselskaber fra dag 1, som indtil videre tæller Telia, Callme, TDC, Telmore, Proshop.dk og Elgiganten – og ikke at forglemme, Google Store.

Priserne er i den noget højere ende i forhold til Nexus 5X:

  • 32 GB: 4.999 kroner
  • 64 GB: 5.499 kroner
  • 128 GB: 5.999 kroner
Nexus 6P fås i farverne Aluminium, Graphite samt Frost. Er du mere til guldudgaven, må du helt til Japan.

Mobilsiden holder selvfølgelig et vågent øje med, hvornår topmodellen fra Google kan købes her i Danmark.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies