Google Nexus 6P – nu kan du købe den

Huaweis Nexus 6P er nu klar til salg i Danmark. Se hvor den er billigst her.

Google Nexus 6P – nu kan du købe den

Vil du have det nyeste og bedste software fra Google er Nexus 6P givetvis mobilen til dig. Stormobilen, som er produceret af Huawei, høstede topkarakter i mobilsiden.dks test og kan nu bestilles hjem fra i dag af.

Telefonen byder på Googles nyeste Android-version, 6.0 Marshmallow, og med den følger features som omni-søgefunktionen ’Now On Tap’, ’Doze’ slumretilstanden samt øget sikkerhed med særskilte app-tilladelser og support af fingeraftrykslæser bagt ind i styresystemet.

Læs også stortesten: Nexus 6P: Google + Huawei – den perfekte synergi

Udover den avancerede software, får du en skarp storskærm på 5,7 tommer med QHD-opløsningen. Maskinrummet regeres af en Snapdragon 810 octa-core processor og 3GB RAM.

På kamerafronten byder Huawei Nexus 6P på et 12 megapixel kamera med ekstra store pixels hvilket sikrer gode resultater – selv i mørke omgivelser.

Telefonen kommer i 3 farver, frost, aluminium og grafitgrå, samt 3 forskellige lagerstørrelser: 32GB, 64GB og 128 GB.

Få den bedste pris her

Prisen hos Google egen app-store debuterer ved 4.899 kroner for 32GB, mens 64GB springer op til 5.299 kroner for slutteligt at ende på 5.999 kroner for 128 GB. Med køb af Nexus 6P følger 3 måneders gratis musikstreaming hos Google Play Music. 

Vil du have en bedre pris kan du søge her på mobilpriser.dk, hvor Googles Nexus 6P starter ved bare 99 kroner ved binding til 6 måneders mobilabonnement hos Telia.

Se også: Nu kan du bestille LG Nexus 5X hos Google

Opfølgning på historien

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 10/11/2015 gik vi videre med nyheden; Flere Nexus 6P-ejere melder om splintret glas bagpå – Forstættelsen om temaet kan læses her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Huawei..