Google Nexus Q – stream musik trådløst i hjemmet

Google har netop annonceret Google Nexus Q, en lille enhed der tillader dig at streame musik direkte til stuens anlæg trådløst.

Google Nexus Q – stream musik trådløst i hjemmet

Google har allerede inden deres keynote er gået i gang kommet til at annoncere Google Nexus Q.

Google Nexus Q er en lille streaming enhed der gør det muligt trådløst, at dele din musik fra din telefon, tablet eller PC.

Enheden er meget lille og rund, og forbindelsen til den er direkte integreret med Google Music og Google Movie applikationerne, der findes i Google Play.

Enheden styres via din Android enhed, og det er muligt at sammensætte afspilningslister, samt mulighed for at have flere enheder koblet op på Nexus Q.

Det er også muligt at have flere Nexus Q enheder i hjemmet. Ét i hvert rum hvor der enten er et anlæg, eller TV. Det gør det muligt at spille samme musik i alle rum i hjemmet, eller afspiller musik i stuen, mens børnene ser film i værelset.

Samtidig med offentliggørelsen af enheden, har Google også lavet en video dertil, som du kan se herunder.

Sidste nyt om Musik

Fortællingen sluttede absolut ikke her. mobilsiden har bragt sagen videre. 22/5/2012 rettede vi nyt fokus på sagen med nyheden om Spotify-musik hos Telia fra i dagKlik her og læs artiklen.. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..