Google nominerer sig selv.

Google vil have kåret deres bedste applikation af egen avl. Og de nominerede er…

Google nominerer sig selv.

Hos Google er det store kåre-dag og årets bedste spil og applikationer på Play Store skal findes. Sjette og sidste kategori er for årets bedste Google applikation.

Og de nominerede er:

Chrome for Android
Googles egen browser behøver efterhånden ingen yderlige introduktion. Hurtig navigering mellem fanerne, synkronisering mellem enheder og smarte funktioner såsom oversættelse gør Google Chrome til helstøbt enhed. Eneste anke ligger nok i hastigheden hvor Chrome er røget et mulehår efter konkurrenterne.

Google Keep

Notater, strøtanker, aftaler, og meget andet kan hurtigt opbevares, kategoriseres og genfindes i Google Keep – det hele bliver samtidigt lagret i Skyen.  Notatprogrammet kan i bedste Google facon også synkroniseres med andre enheder og computere.

Google Maps
Det digitale Kraks kort er efterhånden også en uomtvistelig klassiker i Googles app-arsenal. Street view, stemmestyret navigation (på engelsk) og rutevejledninger er blandt Google Maps mange fordele. Den tidligere tilgængelige offline funktionalitet savnes dog.

Google Play Spil
Hvor Steam har haft godt tag i de spillelystne i PC-markedet forsøger Google sig med en lignende funktionalitet i Google Play Spil. Der er endnu en bid vej før de når samme format som Steam har i PC-verdenen da de fleste spil ikke understøttes endnu.

Google Play Music
Google svar på Spotify. Desværre ikke tilgængeligt i Danmark endnu.

Google+
Google+ lever sin tilværelse et sted mellem Twitter og Facebook og på mange måder kan tjeneste levere de samme funktioner men formår ikke at få nær så god fodfæste.

Google Search
Applikationen der efterhånden kender dig bedre end din nærmeste. Kombineret med Google seneste søgemaskine er Google Search også blevet skrap til at forstå talesprog – på engelsk.

YouTube
Sammen med Google Search og Google Maps udgør de Google mest ikoniske applikationer. YouTube er tidsfordrivets men også informationens hotspot – og hele verdenens videotjeneste.

 

Mener du at en app blev i glemt i farten? Her kan du tilføje din kandidat.

Du kan stemme på din favorit her.

Resten af kategorierne kan ses her.