Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google nominerer sig selv.

Google nominerer sig selv.

Google vil have kåret deres bedste applikation af egen avl. Og de nominerede er…

Hos Google er det store kåre-dag og årets bedste spil og applikationer på Play Store skal findes. Sjette og sidste kategori er for årets bedste Google applikation.

Og de nominerede er:


Chrome for Android
Googles egen browser behøver efterhånden ingen yderlige introduktion. Hurtig navigering mellem fanerne, synkronisering mellem enheder og smarte funktioner såsom oversættelse gør Google Chrome til helstøbt enhed. Eneste anke ligger nok i hastigheden hvor Chrome er røget et mulehår efter konkurrenterne.

Google Keep
Notater, strøtanker, aftaler, og meget andet kan hurtigt opbevares, kategoriseres og genfindes i Google Keep - det hele bliver samtidigt lagret i Skyen.  Notatprogrammet kan i bedste Google facon også synkroniseres med andre enheder og computere.

Google Maps
Det digitale Kraks kort er efterhånden også en uomtvistelig klassiker i Googles app-arsenal. Street view, stemmestyret navigation (på engelsk) og rutevejledninger er blandt Google Maps mange fordele. Den tidligere tilgængelige offline funktionalitet savnes dog.

Google Play Spil
Hvor Steam har haft godt tag i de spillelystne i PC-markedet forsøger Google sig med en lignende funktionalitet i Google Play Spil. Der er endnu en bid vej før de når samme format som Steam har i PC-verdenen da de fleste spil ikke understøttes endnu.

Google Play Music
Google svar på Spotify. Desværre ikke tilgængeligt i Danmark endnu.

Google+
Google+ lever sin tilværelse et sted mellem Twitter og Facebook og på mange måder kan tjeneste levere de samme funktioner men formår ikke at få nær så god fodfæste.

Google Search
Applikationen der efterhånden kender dig bedre end din nærmeste. Kombineret med Google seneste søgemaskine er Google Search også blevet skrap til at forstå talesprog - på engelsk.

YouTube
Sammen med Google Search og Google Maps udgør de Google mest ikoniske applikationer. YouTube er tidsfordrivets men også informationens hotspot - og hele verdenens videotjeneste.

 

Mener du at en app blev i glemt i farten? Her kan du tilføje din kandidat.

Du kan stemme på din favorit her.

Resten af kategorierne kan ses her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 07-12-2013 15:25:21

Music eller Keep. Music bruger jeg mest, og ville på ingen måder undværre den. Der findes en håndfuld andre tjenester, der tilbyder at opbevare ens musik, men ingen der gør det så godt.
Og så tilmed i FLAC. Jeg troede egentlig, at de blev konverteret på serveren, men åbenbart ikke. Nå jeg afspiller fra skyen, så er det MP3, men hvis jeg vælger at hente det ned til telefonen, så fylder det pludselig de 300-600MB per album.

Keep kunne jeg måske undværre, men det har stille og roligt udviklet sig, til en af det allerbedste notat apps der findes. Skide nemt lige at skrive et notat i. Og så er der muligheden for at dele med andre Google-konti, så jeg hurtig kan sende en indkøbsliste til kæresten.

0 0
dippegalant 06-12-2013 04:08:50

Google Maps! Jeg bruger den næsten hver eneste dag og den virker bare ufejlbarligt hele tiden...

1 0
hellas7 06-12-2013 00:35:10

Music eller YouTube. Personligt foretrækker jeg music, fordi den app er blevet markant bedre med tiden ligesom selve konceptet med at jeg kan have al min musik (og over dobbelt så meget endnu) gratis liggende på googles servere

1 0

Om brug af cookies