Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Now klar til iOS enheder

Google Now klar til iOS enheder

Der har længe været rygter om Google Now til iOS-enheder, men nu er det her langt om længe. Læs mere her.

Der har længe været rygter om, at Google var på vej med en Google Now applikation til iOS-enheder og nu er det altså en realitet. Det skriver Engadget.com.

Google Now er netop blevet tilgængelig til iOS-enheder i en opdatering til Google Search applikationen.

 - Video med Google Now til iOS lækket

Fra lanceringen af vil den ikke have integration med notifikationer eller alerts, dette kommer måske i en fremtidig opdatering – dette er dog endnu uvist da Google ikke vil afsløre nogen fremtidige planer.

Der vil heller ikke være alle typer kort i iOS-versionen – boarding passes, activity summery, events, concerts, Fandango og Zillow er ikke inkluderet i første omgang.

Du kan downloade Google Search med Google Now gratis i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 30-04-2013 13:14:26

det er fint nok at Google udgiver Google produkter til IOS men at de udgiver Android funktioner er ikke i orden! dette var faktisk en konkurrent til Siri og valget stod mellem Siri (sjovt legetøj i 5 min.) og Google Now (nyttig informationer når du skal bruge dem) men hvorfor vælge en Android mobil for at få Google Now da du kan få begge dele ved at købe en iphone? selvfølgelig er der mange andre Android Funktioner som gøre Android bedre end IOS men Google Now var Android's mest bedste OS funktion til dato! det var den der blev nævnt ført og den der blev mest duelleret mod i kampen om de fedeste funktioner i et OS

0 0
Jan Knudsen 30-04-2013 20:17:46

Bare rolig når du installere det på ios så er gps tændt konstant og ens batteri drænes hurtigt

0 0

Om brug af cookies