Google Now kommer til computeren

Brugere af Android kender i forvejen Google Now, nu kommer tjenesten også til computeren

Google Now kommer til computeren

Google’s helt store succes ligger i deres Android styresystem og søgemaskine. Men browseren fra Google, Chrome, har i lang tid været et populært alternativ, uanset om du er Windows eller Mac bruger.

Chrome er blandt andet populært på grund af en masse tilføjelser og egen app-butik. Men Google vil gøre Chrome endnu mere populær. Derfor lancerer Google nu deres service ”Now” til Chrome browseren.

Android-folket burde kende Google Now, men for loyale Windows Phone og Apple brugere, så er Google Now en algoritme, der overvåger dine handlinger og vaner, og ud fra det beregner Google Now, hvad du snart vil gøre, eller hvad du kunne være interesseret i.

Et eksempel kunne være at klokken er 15:45 og om et kvarter skal du hjem fra arbejde. Derfor kommer Google Now med en beregning på hvor lang tid det vil tage at køre hjem og om der forventes kø. Hvis du bor i København eller Århus er det dog nok snarere hvor lang køen er.

Det kan også være en notifikation om vejret, stillingen på dit yndlingsfodboldhold eller at Kevin Magnussen blev 4 i kvalifikationen forrige lørdag.

Har du allerede Chrome installeret, så behøver du ikke gøre særlig meget mere. Du skal ikke installere et program eller andet, men blot logge ind med din gmail-konto i Chrome.

Er du glad for, at Google Now nu også kommer til Chrome?