Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Now-opdatering bringer “forhold” i dine kontakter

Google Now-opdatering bringer “forhold” i dine kontakter

Nu kan “Google Now” lære din kone at kende, så du ved næste opkald blot behøver at sige “OK Google, Call my Wife”.

Vores smartphones har mange funktioner, som mange ofte ikke benytter i dagligdagen. I denne kategori finder vi også de intelligente assistenter, særligt grundet deres manglende danske sprog. 

Til de læsere i Android-universet som alligevel bruger “Google Now”-tjenesten er der godt nyt. Google har netop udsendt opdatering der gør, at tjenesten nu kan lære dine forhold at kende. Altså at Camilla er din “wife”(kone) og Else din “mother”(mor). Det skriver Google via phoneArena.

Nøjagtig som på Apples “Siri”, der har haft denne funktion længe, så skal du lære “Google Now” dine forhold at kende. Du skal altså ikke være bange for, at Google opsnapper den information på egen hånd via beskeder, Facebook osv. 

Siden opdateringen ser ud til at være server-baseret, så burde alle med adgang til “Google Now” kunne springe igang med det samme. 

Link: Google via phoneArena.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene Jensen 12-02-2014 13:58:01

Men det er jo ikke intelligent som sådan, man skriver et navn/kontakt ind i et felt, og google now sætter så navn i felt = Wife, hvis man bliver skilt og hurtig gift igen ændre google now det jo ikke fordi den kunne se at man har været på kommunden for at gøre skiltmissen endelig og været i kirken og stået tæt på en anden kontakt mens hun også var på samme sted og en præst var samme sted og den så resonere at det der skete var at man er gift med en anden og derved ændre det felt der hedder wife.... Det sker først når man går ind og sletter og indsætter noget nyt.
Så det den gør er jo bare at ændre navn på kontakt på samme sådan som man kan ændre ens mor til wife og tage opkald via lyd og sige "call wife"..

0 3
alni 12-02-2014 11:38:00

Måske brugbart, men hvornår vil de lave Dansk sprog til ”Google now”?

http://www.androidpolice.com/2012/08/16/google-voice-search-now-available-in-thirteen-new-languages/

1 0

Om brug af cookies