Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google og LG indgår 10-årig patent-aftale

Google og LG indgår 10-årig patent-aftale

De to tech-giganter indgår patent samarbejde der skal øge fokus på udvikling af produkter og services.

LG og Google har indgået en langsigtet aftale om at deles om deres individuelle patenter. Aftalen dækker en bred vifte af produkter og teknologier som allerede eksisterer - og patenter som indgives i de kommende ti år, mere specifikke detaljer er ikke blevet offentliggjort.

Google lavede i starten af året en lignende aftale med Samsung som havde den samme løbetid. LG og Google er ikke blandt de mest aggressive patent-sagsøgere, alligevel er det et skridt i den rigtige retning at nogle af de førende teknologi-virksomheder kan fokusere på nyudvikling i stedet for at hive hinanden i retten fra tid til anden.

Google fortæller i en pressemeddelelse at de er “glade for at indgå denne aftale med et ledende selskab inden for teknologi som LG. Ved at arbejde sammen om disse aftaler, kan begge virksomheder fokusere på at bringe fantastiske produkter og services ud til forbrugerne.”

Også LG er tilfreds med aftalen, de fortæller at “LG værdsætter deres samarbejde med Google og denne aftale understreger begge selskabers engagement til at udvikle nye produkter og teknologier som forbedrer kundernes liv.”

Kilde: Business InsiderForrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies