Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google opkøber Word Lens - appen er nu gratis i en begrænset periode

Google opkøber Word Lens - appen er nu gratis i en begrænset periode

Google har opkøbt firmaet bag den smarte Word Lens app, og i anledningen gjort den komplet gratis i en begrænset periode.

Når det kommer til brug af mobilen på ferien, så vil alarmklokkerne ringe for de fleste danskere, der har hørt skrækhistorier om de sidelange regninger, der ødelægge et hvert sommerhumør. 

Heldigvis har vi fortalt, at EU vedtager afskaffelse af roaming, men det er nu ikke alle ferie-apps, der suger af dit dataforbrug. Mange af jer kender måske den enormt smarte Word Lens app, der kan bruge kameraet i din smartphone til oversættelse af skilte i "real time" og uden behov for data. 

Google har netop opkøbt Quest Visual, der er virksomheden bag app’en, og i anledning gjort alle nuværende sprog (tysk, fransk, spansk, italiensk, portugisisk og russisk) gratis i en begrænset periode. Det skriver MacRumors.

“Med Word Lens, har vi set starten på mulighederne, når vi udnytter styrken af ​​mobile enheder til at "se verden med eget sprog." skriver Quest Visual på deres hjemmeside og fortsætter “Ved sammenlægningen med Google, kan vi indarbejde Quest Visuals teknologi i Google Translates brede sprog-dækning og oversættelseskapaciteter i fremtiden. Som en tak til alle, der støttede os på vores rejse, har vi gjort både app og sprog gratis for en begrænset tid, mens vi overgår til Google sprogpakker.”

Selvom Wordlens i skrivende stund kun oversætter de førnævnte sprog til engelsk, så er det stadig en kæmpe hjælp, når turen går sydpå. App’en kan downloades til iPhone her, og til søgegigantens Android mobiler her.

Kilde: MacRumors

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies