Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google opruster til mobilkrig

Google opruster til mobilkrig

En rapport fra amerikanske Wall Street Journal viser, at Google nu er næsten helt sikre på, at ville bevæge sig ind på mobilnetværks-markedet.

Rygterne om at Google har ville rykke ind på mobilmarkedet, har været på i lang tid efterhånden. De har spekuleret både i om Google ville blive teleselskab og/eller mobilproducent. Sidstnævnte blev aflivet med præsentationen af "Open Handset Alliance", men førstnævnte stilles der stadig spørgsmålstegn ved.

Analytikere mener ikke, at Google ville kunne håndtere, at være et mobilselskab.

Google er allerede i gang med, at teste avancerede trådløse netværk i Californien, så de får lidt erfaring som mobiloperatør. Den tredje december er der samtidig deadline for, at komme med et bud på de mobilfrekvenser, der kommer til salg i USA. Dertil skal komme en plan for, hvad frekvenserne skal bruges til.

 - "I mellemtiden er vi i gang med alle de nødvendig forberedelser for, at kunne byde", lyder det nu fra en Google talsperson.

 - "Vores mål er at sikre, at amerikanske forbrugere har flere valg i en åben og konkurrencepræget mobilverden", afslutter den kryptiske melding, som sagtens kan tolkes til, at Google vil være et mobilselskab.

Indtil videre må vi vente på den officielle udmelding til i begyndelsen af december.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies