Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Pay kan være på vej til Danmark

Google Pay kan være på vej til Danmark

Flere danskere har pludselig fået appen Google Pay installeret på deres mobiler. Det er måske første tegn på, at en dansk lancering er på vej.

Foto: Mobilsiden.dk

Apple lancerede Apple Pay i slutningen af oktober måned sidste år, men Googles pendant, Google Pay, er endnu ikke at finde i Danmark. Vi ser dog nu nogle små indikationer på, at Googles betalingstjeneste kan være på vej til Danmark.

Læs også: Google Assistent forstår først dansk sidst på året

I dag har flere danskere nemlig ud af den blå luft fået installeret appen Google Pay på deres telefoner. Indtil videre tyder det kun på, at det er OnePlus-mobiler, der har fået appen installeret. Det kan derfor ikke udelukkes, at det er OnePlus selv, der af uforklarlige årsager skulle have installeret appen på deres telefoner. På Mobilsidens testeksemplar af OnePlus 6 er Google Pay også pludselig dukket op.

På hjemmesiden Reddit (tråd 1 - tråd 2) ser man flere brugere fra Tyskland, der hen over de seneste 1-2 uger har berettet om præcis det samme. Det er særligt interessant, for netop i Tyskland er der mange flere tegn på, at Google Pay er på vej til landet. Eksempelvis har den tyske bank Comdirect-Bank ved en fejl offentliggjort en FAQ omkring dets understøttelse af Google Pay.

Læs også: Endnu en betalingsløsning fra Google: Nu kommer Google Pay

Der er endnu ingen lignende tegn fra danske banker på, at Google Pay er på vej i Danmark. Til gengæld er Google Pay-appen og store dele af Googles hjælp-sider allerede oversat til dansk, hvilket igen peger i retning af en dansk lancering før eller siden.

En eventuel lancering ligger dog formentlig stadig noget ude i fremtiden. Et oplagt bud vil være at lancere det samtidig med dansk understøttelse af Google Assistent sidst på året, hvilket formentlig også fører til en dansk lancering af Googles Pixel-telefoner. Google Home og Google Home Mini kommer også til Danmark sidst på året.

Mobilsiden har forsøgt at få en kommentar fra Google omkring den pludselige udrulning af appen hos nogle danskere, men afventer endnu svar.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies