Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Pris og tilgængelighed

Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Pris og tilgængelighed

Se her hvor Google Pixel 2 og Pixel 2 XL 2 kan købes, hvornår de lander i butikkerne og hvad de koster.

Foto: Google

Google Pixel 2 og Pixel 2 XL blev her til aften en realitet, og det rejser naturligvis det store spørgsmål, om de så også kan købes i Danmark.

Som dansker må du dog kigge skuffet på fra sidelinjen, for hverken Pixel 2 eller Pixel 2 XL kommer officielt til Danmark - i hvert fald ikke via Googles egen webshop.

Der vil dog hurtigt dukke forhandlere af forbrugerelektronik op, som parallelimporterer tyske og britiske udgaver, da disse fint kan bruges i Danmark. De lande, hvor Pixel 2 og Pixel 2 XL kan købes i, er Australien, Canada, Tyskland, Indien, Storbritannien og USA. Snart vil telefonerne også være på vej til Italien, Singapore og Spanien.

Google Pixel 2 kan købes fra den 19. oktober, mens den større Pixel 2 XL først er mulig at få fat på fra den 15. november. Begge telefoner kan forudbestilles allerede nu.

Læs også: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL er nu officielle

Skulle du dog alligevel have mod på at købe Pixel 2 eller Pixel 2 XL i udlandet i stedet for at vente på de første forhandlere, som kommer til at sælge dem herhjemme (til overpris), så kan du med fordel følge denne guide.

Her er priserne på Pixel 2 og Pixel 2 XL

Google Pixel 2 og Pixel 2 kommer altså ikke umiddelbart til salg i Danmark via Googles egen salgskanal, men priserne på de to topmodeller er stadig værd at tage et nærmere kig på.

I Storbritannien kan begge mobiler købes i to forskellige varianter: enten med 64 GB eller 128 GB lagerplads. Det betyder, at priserne i britiske pund (og omregnet til de omtrentlige danske priser) ser ud som følger:

Enhed Pris i pund Pris i kroner*
Google Pixel 2 (64 GB)
Google Pixel 2 (128 GB)
629 £
729 £
5.749 kr.
5.649 kr.
Google Pixel 2 XL (64 GB)
Google Pixel 2 XL (128 GB)
799 £
899 £
7.299 kr.
8.199 kr.

* Bemærk at der i de omtrentlige danske priser er taget udgangspunkt i prisforskellen på Chromecast Ultra i Google Store (69 £/630 kroner), hvilket ikke nødvendigvis er den prisforskel, der vil være, såfremt telefonerne lanceres i den danske Google Store på et senere tidspunkt.

Ligesom sidste år har Google fundet på nogle lidt mystiske navne til de forskellige farver, som de kan købes i. Den lille Google Pixel 2 kan købes i farverne "Kinda Blue", "Just Black" og "Clearly White", mens den store Pixel 2 XL kan fås i farverne "Just Black" og ”Sort og hvid”.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies