Google Pixel 2 XL – fulde specs lækket

Teknikbladet på Googles kommende toptelefon er ude. Se hvad søgegiganten vil præsentere i aften her.

Google Pixel 2 XL – fulde specs lækket

Der er kun få timer til, at Google vil offentliggøre anden generation af deres Pixel-toptelefoner, med Pixel 2 XL som det deciderede flagskib.

Hvordan telefonen ser ud, blev tydeliggjort i gårsdagens læk, hvor lækkede pressebilleder kom helt tæt på det nye Google-design.

Læs også:  Nye billeder: Her er Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

Hvad telefonen disker op med indvendigt står også mere klart, efter at Twitter-leakeren Roland Quandt i et tweet viser et skærmdump af Pixel 2 XL’s teknikblad.

Her ses det, at Pixel 2 XL vil byde på sin egen version af et særligt aflangt display i 18:9 format på 6 tommer. Rent teknologisk lader den til at være med helt fremme med sin QHD+ opløsning og P-OLED teknologi.

På papiret vil den desuden matche de fleste af dagens toptelefoner med en Snapdragon 835 processor fra Qualcomm, 4GB RAM og 64 GB lagerplads. En mulighed for upgrade til mere RAM og lagerplads virker dog sandsynlig.

Tre umiddelbare spørgsmålstegn står tilbage: den ene er kameraet som der fortsat hersker usikkerhed omkring, da kun frontkameraet specifikationer er oplyst i det lækkede dokument. Det andet og tredje er selve prisen og tilgængeligheden i Danmark.

Disse bliver givetvis besvaret i aften kl 18.00 når Googles live-event går i luften. Klik her for at følge Googles Pixel-event live.

Pixel 2 XL specs
Foto: Twitter.com (@rquandt)

Google Pixel 2 XL specifikationer (foreløbige)

Mål: 156,7 x 76,2 x 7,6 mm – 175 gram
Materialer: Aluminium og Gorilla Glass 5
Display: 6” 18:9 QHD+ P-OLED, 2880 x 1440 pixels, 534 PPI
Ydelse: Snapdragon 835 2,35GHz octa-core, Adreno 540 grafik
RAM: 4GB RAM LPDDR4X
Lager: 64GB
Batteri: 3.520 mAh
Kamera: 12MP (forventet)
Frontkamera: 8MP f/2,4 fix-fokus
Software: Android 8.0 Oreo