Google Pixel 3 skal produceres samme sted some iPhone

Nye rygter om de kommende Pixel 3 telefoner fra Google er ude. Skal muligvis bygges på samme fabrik som iPhone.

Google Pixel 3 skal produceres samme sted some iPhone

Google har tidligere benyttet sig af andre mobilproducenter til, at varetage produktionen af deres Nexus og Pixel telefoner. Det ser dog ud til at Google laver om på dette fremover, og nu i stedet selv vil stå for hele processen.

Apple benytter stadig primært Foxconn til, at producere deres telefoner, og det siger rygterne at Google også vil. Google vil altså gøre som Apple og indkøbe indmaden til telefoner hos forskellige leverandører, og så få Foxconn til at samle det. 

Foxconn er en voldsomt stor virksomhed, hvor kun virksomheder som MacDonalds og Walmart kan prale med flere ansatte.

Hvorfor Google vælger at gå denne vej med produktionen, kan vi kun gisne om. Fordelen er dog at Google på denne måde får hundrede procent kontrol over forløbet med produktionen af telefonerne.

Læs også: Konkurrence: Vind en Motorola G6 Plus

pixel 3
Nyt koncept af Pixel 3 XL. Foto: Phone Designer

Nyt rygter og konceptbilleder af Pixel 3

Nyeste informationer går på at Pixel 3 ikke får en notch, men den større Pixel 3XL gør. Begge skulle dog være udstyret med Snapdragon 845.

Hvis alt går som det plejer, som skulle Google præsentere de nye Pixel telefoner omkring august/september. Det bliver endvidere spændende at se, om de denne gang bliver officielt lanceret i Danmark.

Den primære grund til udeblivelsen af sidste års Pixel telefoner, var manglen på en dansktalende Google Assistent. Men eftersom vi ved, at det snart ændrer sig, så kunne man håbe på at Google også vil sælge deres telefoner herhjemme. Vi krydser fingre.

Læs også: Nu kan du beskytte din Google Pixel 3, der er bare ikke nogen telefon endnu