Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Pixel 3 XL med Android Q er dukket op på Geekbench

Google Pixel 3 XL med Android Q er dukket op på Geekbench

Googles næste styresystem, Android Q, er måske allerede i gang med tidlig alfatest.

Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Google

En del smartphoneproducenter har allerede rullet Android Pie ud til deres topmodeller. En måske endnu større del af producenterne mangler stadig at få opdateret deres enheder til Googles seneste styresystem.

Læs også: OnePlus 5 og 5T får Android Pie beta i Kina

Google ser imidlertid ud til at være i gang med alfatest af deres næste styresystem i rækken, Android Q. I hvert fald er en enhed med netop Android Q dukket op hos Geekbench.

Screenshot fra Geekbench der blandt andet viser telefonens styresystem.
Screenshot fra Geekbench der blandt andet viser telefonens styresystem.
Foto: gsmarena.com

Der er tale om en Google Pixel 3 XL, hvilket kunne tyde på, at det ikke bare er et røgslør. Informationerne viser telefonens specifikationer som vi kender dem. Qualcomm-chipset, 4GB RAM og 8 processorkerner. Telefonens score ligner også den vi før har set fra Google Pixel 3 XL. Det eneste nye er altså styresystemet.

Læs også: Android Pie og OneUI kommer også til Samsung Galaxy S8 og S8+

Informationerne taget i betragtning tyder det altså på, at Google er i fuld gang med udviklingen af næste styresystem i rækken. Der er vel heller ingen grund til at ligge på den lade side, selvom blandt andet Samsung endnu ikke har opdateret deres enheder til Android pie, hvilket ikke sker før januar.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies