Google Pixel Buds klar til salg i Europa

Googles trådløse Pixel-headset er nu til at købe i udvalgte europæiske markeder.

Google Pixel Buds klar til salg i Europa

I oktober måned kunne søgegiganten Google præsentere deres første trådløse headset til mobiler og andre Bluetooth-afspillere, de såkaldte Pixel Buds. I første omgang kunne det særlige headset dog kun erhverves på den anden side af Atlanten, med tilgængelighed forbeholdt til det amerikanske og canadiske marked.

Det trådløse headset rykker nu tættere på, med tilgængelighed i to store europæiske markeder: det tyske og det britiske. Dermed vil headsettet kunne bestilles igennem internationale webshops men altså med gældende europæisk reklamationsret.

Prisen i Tyskland lyder på 179 Euro, svarende til knap 1.350 kroner herhjemme, mens den i Storbritannien løber op i 159 Pund – godt 1.330 kroner.

Pixel Buds kommer i tre farver: Just Black, Clearly white samt Kind Blue. Fælles for alle tre modeler er dog, at de får et sort kabel som forbinder de to headsetenheder. Med Pixel Buds følger et lade-etui til opladning af headsettet.

Ud over sin europæiske debut, får Pixel Buds også salgsstart i Australien.

Se også:  Google Pixel 2 – et behageligt kendskab [TEST]

Sidste tilføjelse til sagen

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 8/2/2018 gik redaktionen videre og fulgte op med artiklen; Sennheiser IE 800 S – in-ear-hovedtelefoner til de kræsne – Den videre historie om temaet finder du her. Seneste nyt om tematikken finder du her.