Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Play får nyt design

Google Play får nyt design

Efter fremvisningen af Android L's nye design, får andre Google services også nyt design

Det nye Android L har endnu ikke fået sit officielle navn, men vi kender en del af de nye funktioner og forbedringer. En af de store ændringer i Android L, er designet, som er blevet mere fladt. Google kalder designet for "Material Design" og det bliver nu implementeret i andre Google services.

Læs også: Hvad vil næste Android hedde? [AFSTEMNING]

En af de vigtige Google services er app butikken Google Play, og Android Police har fået et exlusivt kig ind i de designændringer som Material Design giver til Google Play.

Læs også: Android L - en drøm for lyd, foto og video-entusiaster [BAGGRUND]

Som du kan se på billederne, så fokuserer Google meget mere på billeder end på tekstbeskrivelser. I galleriet kan du se det nuværende design efterfulgt af det nye design.

Læs ogås: Android L holder en tredjedel længere batteri

Du kan se flere billeder her, men hvad synes du om det nye design, er det en forbedring?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Jensen 14-07-2014 12:17:53

Jeg er ikke umiddelbart fan af det nye design i Play store'n. Men det skal da have en chance, når det kommer. Det kan jo være det fungerer bedre i praksis, end det ser ud til på billederne.

0 2
Peter Lyck 14-07-2014 14:02:56

Problemet er ikke så meget det nye design. Derimod er problemet at der igen kommer nyt design. Og det er trist at det hele skal være fladt, det er som om at Apple har fået en depression som nu har smittet Google. Alt skal være så simpelt at funktionaliteten bliver for begrænset, Google Maps er et andet godt eksempel.

Hvis det nye Android samtidig bare kommer til at hedde Android L, så har Google mistet gnisten.

2 3
Morten Jensen 15-07-2014 08:39:34

Jeg synes nu ikke det er det store problem, at der kommer et nyt design. Så længe det er funktionelt.

1 0
14-07-2014 18:54:46

Nu var det flade design i android jo tilstede lang tid før ios7, så syntes nu ikke man kan sige det skulle være apples "skyld". Jeg syntes netop at dette er et skridt i den modsatte retning af både iOS og WP, da de indfører lag på lag og dermed lidt dybde igen. Har aldrig været til det helt flade, der i mine øjne er pisse kedeligt. Så jeg syntes dette er et skridt i den rigtige retning.

1 0

Om brug af cookies