Google Play har fået nyt design

Applikationen Google Play Store har netop fået nyt design til både Android telefoner og tablets. Læs om nyhederne her.

Google Play har fået nyt design

Google har netop startet udrulningen af en redesignet Google Play Store til Android telefoner og tablets. Det nye design er enkelt og brugervenligt, samt skulle gøre du hurtigere kan finde hvad du søger. Det skriver Google Android på deres officielle blog.

 – Google har ændret Android Market til Google Play

Når du modtager opdateringen vil du blive mødt af følgende information: -”Vi har ændret et par ting.. Google Play har et nyt design for at gøre det lettere at browse og opdage nye favoritter. God fornøjelse,” sådan er meldingen når man åbner den nye Google Play Store applikation.

Det nye design fokuserer på større billeder, der ”springer” ud ad siden ligesom også tilsvarende indhold er grupperet sammen.

Længere nede på siden er fortsat ”nye anbefalinger”, hvilket fortsat giver dig mulighed for at se mere og udforske nye ting.

Købsdelen er også blevet mere enkel, så du hurtigere kan nyde det indhold du netop har købt.

Opdateringen byder også på en bedre opdeling af applikationer, så man hurtigt og nemt kan se hvilke applikationer der er optimeret til tablets. Dette kan man kun se når man benytter Google Play Store fra en tablet og ikke en smartphone.

Udrulningen af den nye Google Play Store applikation er netop startet og vil være tilgængelig over de næste få uger for bruger der har Android 2.2 Froyo eller nyere versioner installeret på deres tablet eller smartphone.

Sidste tilføjelse til historien

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden gik videre med historien. d. 27/3/2013 fulgte vi artiklen op med et indlæg med tematikken Apple indhenter Samsung – Du kan læse den her. Du kan læse absolut seneste nyt her.