Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Google Play kan nu vise tablet-optimerede billeder

Google Play kan nu vise tablet-optimerede billeder

Udvikler-konsollen i Google Play tillader nu billeder af apps som de ser ud på henholdsvis 7 tommer og 10 tommer enheder. Dermed kan du på forhånd se om applikationen ser godt ud på din tablet.

Google Play, nu med mulighed for at uploade screenshots af applikationen som den ser ud på henholdsvis 7 og 10 tommer tablets. (kilde: <a href=http://android-developers.blogspot.dk)" />
Google Play, nu med mulighed for at uploade screenshots af applikationen som den ser ud på henholdsvis 7 og 10 tommer tablets. (kilde: http://android-developers.blogspot.dk)

Hvis du har en tablet med Android styresystem, så har du garanteret ved flere æejligheder downloadet applikationer som bedst vises på en smartphone.

Google hørt og reageret på anken og har for nyligt opdateret deres udvikler-konsol til at acceptere screenshots af apps som de ser ud på henholdsvis 7-tommer og 10-tommer tablets.

Det er ikke den helt store revolution, men så snart applikationsudviklerne begynder at lægge de nye billedtyper op, kan du nemt overskue hvilke billeder der ser bedst ud på din enhed, og dermed slippe for at downloade applikationer der ser helt håbløse ud på din enhed.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

19-04-2013 09:49:39

nogle udviklere nu gjort i et stykke tid.

0 0

Om brug af cookies